Sk Zemunindex/index.html
O nama
Galerijagalerija/galerija.html
Takmičarski kalendarhttp://www.serbianarchery.com/calendar/2016
KontaktKontakt.html
 

Od početka takmičarske sezone 2015/2016 bogatiji smo za novo iskustvo organizacije turnira. Naš prvi turnir je ocenjen kao veoma uspešan i za njegovu organizaciju smo dobili samo reči hvale.

Specifičnot sreličarstva je, sem toga sto je olimpijski sport, da pruža široke mogućnosti. Praktično da nema starosnih granica za bavljenje ovim sportom. U svojim redovima ovaj klub okuplja uspešne mlade i starije, takmičare i rekreativce. Potvrda uspešnosti ovog kluba je činjenica da smo za veoma kratko vreme uspeli da ostvarimo najznačajnije rezultate. Već prve godine nakon reorganizacije klub može da se pohvali svojim najušpesnijim takmičarima u Srbiji za 2012. godinu u tri kategorije: OL juniorka (olimpijski luk), BB (goli luk) seniorka i BB (goli luk) senior. Od tada pa do danas naši takmičari nižu uspehe.

Obuku i trenerski posao obavljaju školovani treneri, koji neprestano rade na svojoj edukaciji. Najmlađi polazinik više škole za operativne trenere je naša uspešna takmicarka. O mladosti i uspešnosti ovog kluba govore činjenice i rezultati, ali ono što karakteriše ovaj klub je atmosfera u njemu. Osnovni cilj je da se postigne što bolji rezultat, ali ništa manje značajan je negovanje sportskog duha, zasnovanog na principima drugarstva, poštovanja konkurencije i fer pleja. Zajedno stvaramo naš klub u kome ima mesta za olimpijski luk, instiktivni i compound, za takmičare i rekreativce, za mlađe i starije.

Strelicarski klub Zemun je redovan član Streličarskog saveza Srbije, Streličarskog saveza Beograda i Sportskog saveza Zemun.